Subvencions per a persones autònomes, empreses i microempreses afectades per la COVID-19

Concessió de subvencions per a persones treballadores autònomes, empreses i microempreses establertes a Calafell afectades econòmicament per les conseqüències de la crisi sanitària derivada de la COVID-19.

L’Ajuntament de Calafell va crear una línia d'ajuts de 750.000 euros adreçada a persones treballadores autònomes, empreses i microempreses establertes al municipi per pal·liar la manca o disminució d’ingressos a conseqüència de la COVID-19 i contribuir a recuperar la seva activitat empresarial.

Vista que del resultat de la primera convocatòria no s’han exhaurit tots els fons imputats a les subvencions proposades, a fi d’arribar al número més gran possible d’afectats sigui quina sigui la seva posició en el teixit comercial calafallenc, es proposa una segona convocatòria de subvencions.

Termini de presentació de sol·licituds (segona convocatòria): del 26 de novembre a l'11 de desembre de 2020.

Les sol·licituds s'han de presentar per via telemàtica a la seu electrònica de l'Ajuntament. Un cop obert el termini, trobareu el tràmit clicant la pestanya "Tràmits i gestions", sota la secció "Activitat econòmica i ocupació".

Per a qualsevol dubte o aclariment es poden adreçar a: