Festa-Torneig Hoquei Joan Petit Nens amb Càncer

Amics Joan Petit Nens amb Càncer és el nom que agafa la fundació arran de l'experiència d'uns pares amb el càncer del seu fill petit. En Joan era un nen al qui li agradava jugar a hoquei patins, tal com feia el seu pare. Malauradament, va patir un càncer quan encara era molt petit. Tot i la intensa lluita d'en Joan, la malaltia va ser més forta i en Joan va perdre aquell partit.

Com a homenatge a tots aquests nens que estan lluitant o han lluitat contra aquesta malaltia, la fundació organitza una gran festa que té lloc en una població diferent cada any, el 2022 la seu va ser Calafell. Aquesta Festa-Torneig serveix per a divulgar i sensibilitzar el càncer infantil mitjançant l'hoquei i recaptar fons per la investigació de la malaltia.

Al llarg de l'any 2022 a Calafell hem recollit 51.282,73 euros (actualitzat el gener de 2023) en més de 20 activitats esportives organitzades al municipi.

Per col·laborar amb la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, ho podeu fer mitjançant un donatiu participant en alguna de les activitats que s'organitzen o directament al web de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

Més informació sobre la festa-torneig

Programa (PDF, 2.67 MB)

* Estan convidades les mares i pares que vulguin gaudir de l'espectacle al teatre, en el torn en què les seves filles i fills hi siguin.

Plànol aparcament (PDF, 549.21 KB)
Horari grup groc (PDF, 164.54 KB)
Horari grup vermell (PDF, 305.41 KB)
Horari grup verd (PDF, 165.7 KB)
Horari grup blau (PDF, 163.77 KB)
Plànol festa (PDF, 62.47 KB)
Carta d'agraïment (PDF, 83.62 KB)

Altres coses a fer el dia del torneig

Inauguració de la temporada d'estiu a VilarencAqua

Inauguració de la temporada d'estiu amb l'obertura de les piscines exteriors de VilarencAqua. Entrada 5 €. Tot el recaptat es destinarà íntegrament a la Fundació Amics Joan Petit.

No t'oblidis del casquet de bany i les xancletes!