11/04/2022

300 esportistes i els seus acompanyants arriben aquesta setmana a Calafell per a un nou torneig d’hoquei

30 equips s’han inscrit en aquest esdeveniment, que és també una oportunitat per al turisme familiar i esportiu

30 equips d’hoquei, amb uns 300 esportistes, arriben aquesta setmana a Calafell per a un nou torneig internacional impulsat per MNSport i l’Ajuntament. Ho faran acompanyats de familiars, ja que l’objectiu és que puguin passar uns dies de convivència i vacances, tot allotjant-se al municipi, mentre practiquen la seva disciplina esportiva.

Del 13 al 15 d’abril, hi haurà diversos torneigs simultanis dins del torneig general, en categories aleví, masculí, veterans de més de 35 anys i de veterans de més de 50 anys. I tant masculines com femenines. La majoria de clubs participants són de Catalunya, però també en vindran de Madrid, Astúries, les Illes Balears, Portugal, Itàlia, Frana i Suïssa.

La competició es desenvoluparà a les tres pistes del pavelló Joan Ortoll i també al pavelló d’hoquei de Vilafranca del Penedès. Tanmateix, tota la repercussió hotelera de l’esdeveniment serà al municipi de Calafell.

Els horaris dels partits poden consultar-se en la pàgina web de l’organització.

L’organització considera molt positiva la inscripció, considerant que es tracta de la primera edició i que és el primer anys postpandèmic. Són xifres que podran augmentar en les tres properes edicions que també han signat l’Ajuntament i MNSport.

MNSport és una empresa especialitzada en esdeveniments d’aquesta mena en el món del bàsquet a la Costa Daurada, que ara entra en el món de l’hoquei de la mà del veterà jugador Jepi Selva. El conveni no implica cap aportació econòmica per part de l’Ajuntament, només la cessió de les instal·lacions i suport logístic, a més de la difusió de l’esdeveniment.

torneig hoquei setmana santa calafell