24/06/2020

Calafell Ràdio-Calafell.tv no tanca per vacances i arrenca la programació d’estiu

El magazine Obert per Vacances torna a la franja matinal amb més continguts

Calafell Ràdio-Calafell Televisió es posa les xancletes i comença la programació d’estiu. El canvi més significatiu respecte la temporada regular és que la franja matinal de Calafell Ràdio la cobrirà un any més, el magazine Obert per vacances, de dilluns a divendres d’11 a 13 hores amb Ferran Boqué, Mireia Romaguera i Albert Sunyol.

S’emetrà a partir d’aquesta setmana i durant tot el mes de juliol i estarà marcat per l’entreteniment i la música. A més, s’estrenaran noves seccions. Entre aquestes hi haurà Turisme Km.0, on diverses poblacions de Catalunya recomanaran els seus municipis en un estiu marcat pels viatges a indrets de proximitat. Una altra de les novetats serà un espai de cuina amb receptes que aportaran diversos cuiners de restaurants del municipi. I l’esport també hi tindrà cabuda. Una de les noves seccions serà El Xiringuito del Guti 2.0, l’adaptació de les entrevistes que l’entrenador de la UE Segur, Aitor Gutiérrez, realitza a través del seu compte d’Instagram. I el corredor de curses de muntanya Oriol Ferré ens presentarà exercicis i rutines específiques per a diversos esports.

Al programa no hi faltaran les habituals connexions i entrevistes en directe i l’habitual repàs a l’estat de les platges. Alguns dels continguts que sonaran també s’enregistraran en vídeo i s’emetran al llarg de l’estiu a través de calafell.tv. El magazine es reemetrà a les 12 de la nit i els dissabtes s’oferiran els millors moments de la setmana d’11 a 13 hores.

Pel què fa als informatius, es mantenen les edicions de les 8 del matí i les 13.30 hores però el del vespre s’avança a les 19 hores. A les 19.30 s’emetrà l’informatiu de Catalunya Ràdio.

D’altra banda, a la 1 del migdia es manté la selecció de música en català. A la graella d’estiu també segueixen espais en la seva franja habitual com el Surfing Safari, de dilluns a divendres de 15 a 19 hores, Alter Ego, els dissabtes de 23 a 00.00 hores i Terra Baleàrica, els diumenges de 22 a 23 hores.

També es manté a la graella el Puntcat, que passa a emetre’s els dissabtes de 9 a 10 hores i L’hora del Jazz, que canvia als diumenges de 9 a 10 del matí.

Calafell Ràdio es pot sintonitzar pel 107.9 FM i online a calafell.tv. En el mateix web es poden recuperar els programes a la ràdio a la carta.