22/10/2021

El Teatre Joan Colet posa a la venda el 100% de l’aforament en els propers espectacles

Consulteu aquí la programació i el preu de les localitats

El Teatre Joan Colet de Calafell posa a la venda el 100% de l’aforament en els propers espectacles, un cop les autoritats sanitàries i de protecció civil han autoritzat que puguin ocupar-se la totalitat de localitats en els teatres i auditoris del país. Aquest relaxament de restriccions permetrà a molt més espectadors gaudir de la programació cultural local.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament, Mònica Trepat, explica que “igual que hem entomat les restriccions vigents fins fa poc, malgrat que la demanda era més alta que l’oferta que podíem tenir, ara podem posar per fi tot l’aforament a disposició dels espectadors, tant locals com comarcals i fins i tot més enllà”.

El proper espectacle de la cartellera del Joan Colet és “No solo duelen los golpes”, amb guió i interpretació de Pamela Palenciano, amb direcció de Darío Vantalconi. Es representarà el dissabte 6 de novembre, a les 20 hores. És un projecte autobiogràfic sobre la violència masclista de Pamela Palenciano. Les entrades poden adquirir-se anticipadament mitjançant aquesta plataforma electrònica.

El preu de les localitats és13,50 euros. A taquilla, des d’una hora abans de l’inici, en costen 15. Només es pot pagar amb targeta bancària. Les persones menors de 25 anys, i les més grans de 65, tenen entrades a 12,50 euros.

De la seva banda, el proper espectacle de la temporada teatral infantil, oferta per la Xarxa, serà el diumenge 28 de novembre, a les 18 hores. Es tracta de “L’Ocell de Foc”, a càrrec de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia, amb direcció d’Albert Gumí. Les entrades poden adquirir-se exclusivament per internet, en aquest punt de venda, i al preu de 6 euros.