29/11/2023

Noves campanyes comercials al municipi en la recta final de l’any

Divendres, comença la Setmana Màgica mentre van acabat els bons i la ruleta del mercat municipal

Calafell encara la recta final de l’any amb noves campanyes per a fomentar les compres al comerç local de proximitat. En alguns casos, és la reedició de veteranes campanyes, com la Setmana Màgica. A més, encara està operativa la campanya de la Ruleta de Premis del 10è aniversari del mercat municipal. I són les últimes hores per a bescanviar els bons de 10 euros per cada 30 euros de compra als establiments participants.

La Setmana Màgica es desenvoluparà entre l’1 i el 10 de desembre. Els comerços oferiran descomptes especials i màgics en els seus productes i serveis. Tot plegat, en l’ambient màgic que tenen els carrers quan ja s’han il·luminat per al Nadal.

Tiren endavant la campanya la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i les entitats comercials Fòrum Calafell i Associació Comerciants Segur de Calafell.

De la seva banda, la Ruleta de Premis del mercat municipal permet guanyar premis, fins a aquest 30 de novembre. Hi ha una tirada per cada 10 euros de compra que es faci a les parades. L’horari de la ruleta és de 9 a 14:30 i de 17 a 20 hores.

Recordem que durant tota la campanya de Nadal, als carrers i places del municipi hi haurà diverses activitats que dinamitzaran l’ambient i ajudaran també el moviment comercial. Us en podeu informar, per exemple, a Visit Calafell.