26/09/2023

Segur de Calafell celebra la festa major de Sant Miquel del 28 de setembre a l’1 d’octubre

El col·lectiu festiu Esgangalats tornarà a protagonitzar el pregó

El nucli de Segur de Calafell celebrarà la festa major de Sant Miquel del 28 de setembre a l’1 d’octubre. El programa inclou 24 activitats, en diferents escenaris, com la plaça Pau Casals, el Port, el Passeig Marítim o l’ermita de Sant Miquel.

El col·lectiu festiu Esgangalats protagonitzarà el pregó, que tindrà lloc el dia 28, a les 22 hores, a la plaça Pau Casals. Els Esgangalats s’han fet càrrec del pregó en les festes majors anteriors d’aquest estiu, amb unes intervencions molt corals que han aprofitat per reconèixer alguna persona o col·lectiu.

La tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament, Mònica Trepat, explica: “Aquest estiu les festes majors han tornat a ser el que han estat sempre, només amb la interrupció que va representar la pandèmia”. Trepat afegeix: “Aquest estiu, i en total plenitud, han tornar a ser el punt de trobada social i ciutadana més important i multitudinari del municipi, i aquest Sant Miquel, a Segur, no serà diferent”

En aquest sentit, la regidora recorda: “Tothom, Ajuntament, entitats culturals i col·lectius festius, han posat el millor de la seva part perquè les celebracions siguin un èxit”.

El programa complet, amb tots els detalls dels actes, pot consultar-se a l’agenda del web municipal. Aprofitem per recomanar la ciutadania que es mantingui informada mitjançant els canals de comunicació de l’Ajuntament per estar al dia de qualsevol canvi que pogués produir-se en el programa, per raons meteorològiques, organitzatives o d’altra mena.