10/02/2022

Torna el ball dels diumenges a la tarda per a les persones grans

La reobertura del lleure nocturn permet recuperar aquesta activitat, interrompuda per la pandèmia

El ball dels diumenges a la tarda per a les persones grans de Calafell torna diumenge vinent, 13 de febrer, després de dos anys d’interrupció. La reobertura del lleure nocturn permet recuperar aquesta activitat, que temps abans de la pandèmia s’havia començat a fer a Disco Vip’s, una de les sales de música i festa més important del municipi, gràcies a un acord amb l’Ajuntament.

L’activitat s’oferirà cada diumenge la tarda, llevat que a la sala hi hagi algun esdeveniment especial, de 18 a 21 hores. L’entrada costarà 7 euros i inclourà una consumició.

Les actuals sessions dominicals de ball, que es presenten sota el nom de “L’envelat del Vip’s”, són hereves de les que es feien, anys enrere, al pavelló poliesportiu Joan Ortoll. El trasllat es va produir perquè el ball i la pràctica esportiva tenien problemes de convivència. A més, Disco Vip’s reuneix les condicions més adients per a ballar i les instal·lacions compleixen tota la normativa relativa a activitats festives.

L’Ajuntament es mostra content de la recuperació d’aquesta activitat, com a signe de la progressiva normalització després de dos anys de pandèmia. També celebra el final de les restriccions al lleure nocturn, que és un sector econòmic de força pes al municipi.