Escola d'art i d'idiomes

Escola d'art

Cursos de 90 o 100 hores dirigits a persones adultes a excepció dels tallers específics per a infants. S'imparteixen classes de pintura, dibuix, patchwork, confecció i artesania entre altres. Els cursos són a l'edifici de vidre de Cal Bolavà. El curs comença la primera setmana d'octubre i finalitza a mitjans de juny.

Les preinscripcions a l'Escola d'Art, les podreu fer efectives del 2 al 21 de maig de 2022. Si hi ha més sol·licituds que places s’efectuarà un sorteig per als grups afectats.

Actualització a 1 de juny de 2022: Tots els grups s’han omplert i en alguns s’ha de fer un sorteig. El sorteig, tancat al públic, s’efectua a Cal Bolavà el 10 de juny, a les 8 h.

Grups afectats:

  • Pintura dimecres, de 17 a 20 h. Hi ha un total de 14 inscripcions. Es fa un sorteig per a 12 places i l’ordre de la llista d’espera de les 2 restants.
  • Pintura dijous, de 10 a 13 h. Hi ha un total de 14 inscripcions. Es fa un sorteig per a 12 places i l’ordre de la llista d’espera de les 2 restants.

Escola d'idiomes

Cursos dirigits a persones joves i adultes. S'imparteixen les classes al Port Segur-Calafell. Les preinscripcions als cursos d'anglès per al curs 2022-2023, les podreu fer efectives del 24 de maig a l'11 de juny de 2022.

Monogràfics

Tallers, cursos i seminaris que van dirigits a persones adultes a excepció dels tallers específics per a infants. S'imparteixen classes a Calafell i a Segur de Calafell.

Inscripcions

Les preinscripcions es poden fer:

  • Telemàticament, al web de tràmits (seu electrònica) de l’Ajuntament, escollint el tràmit anomenat Sol·licitud de preinscripció a cursos de Cal Bolavà (el trobareu sota DESTACATS a la pàgina d'inici i a la pestanya Tràmits i gestions sota Joventut, cultura, cursos de Cal Bolavà, centres cívics i esports).
  • Presencialment a les oficines del  Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), amb cita prèvia.

Cal que escolliu la modalitat en què voleu fer el curs:

  • Presencial: si durant el curs voleu passar de la modalitat presencial a en línia, no hi haurà inconvenient.
  • En línia: si durant el curs voleu passar de la modalitat en línia a la modalitat presencial, serà possible sempre que hi hagi plaça disponible.

Els horaris i les ubicacions proposats poden variar.

Inscripcions

Rebreu un avís per SMS o per correu electrònic comunicant les dates per confirmar la inscripció.

Calendari

Tots els cursos s’inicien a partir del 3 d’octubre de 2022 i finalitzen la setmana del 12 de juny de 2023.

Vacances:

  • Nadal: del 22 de desembre de 2022 al 8 de gener de 2023, ambdós inclosos.
  • Setmana Santa: del 3 al 10 d’abril de 2023, ambdós inclosos.
  • Dies festius: els corresponents al calendari laboral municipal.

Més informació i consultes