Centre d'Atenció Primària - CAP

El CAP de Segur de Calafell està situat a l'avinguda d'Espanya 314 i compta amb aparcament gratuït per a qui es desplaci amb vehicle privat.

A causa de l'actual situació sanitària, als centres de salut hi ha un risc de transmissió i contagi molt més alt, per això cal fer-ne un ús racional i anar-hi tan sols en cas de situació urgent. Si no és així, romangueu al vostre domicili i contacteu, si cal, per telèfon o per correu electrònic a consultacalafell@xarxatecla.cat.

Horari i citació

De dilluns a divendres, 8:00 - 20:00 h

Citació per telèfon al 977 164 408: de dilluns a divendres, 7:30 - 12:00 i 15:00 - 19:00

Presencialment: de dilluns a divendres, 8:00 - 13:00 i 15.00 - 19:00 

Citació per Internet a través de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. Has de tenir a mà la targeta sanitària, ja que el sistema et demanarà el teu CIP, la combinació de lletres i números que apareix damunt del teu nom i cognoms.

CAP

Av. Espanya, 314
43882 Segur de Calafell

Serveis

  • Medicina familiar i comunitària de dilluns a divendres en torns de matí i tarda (inclou visites espontànies, urgents, programades, administratives i domiciliàries).
  • Infermeria familiar i comunitària de dilluns a divendres en torns de matí i tarda (inclou visites espontànies, urgents i programades a més de les activitats descrites al PDF adjunt).
  • Pediatria de dilluns a divendres en torns de matí o tarda (inclou visites espontànies, urgents, programades i revisions pediàtriques segons calendari Pappsep).
  • Infermeria pediàtrica de dilluns a divendres en torns de matí o tarda (inclou visites espontànies, urgents, programades i revisions pediàtriques segons calendari Pappsep).
  • Auxiliar clínica dos matins a la setmana.
  • Treball social dos matins a la setmana.