15/09/2023

“Mobles X acció”, una iniciativa per donar una segona vida útil als objectes i estris de casa

Aquest dissabte, podran donar-se i recollir-se al Port de Segur

L’Ajuntament de Calafell reactiva el projecte “Mobles X acció”, una iniciativa per a donar una segona vida útil a tota mena de mobles i objectes usats. Aquest dissabte, 16 de setembre, el local del projecte estarà obert al públic de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores. Està situat al local A1 del Port de Segur, al costat de l’entrada a l’espigó de llevant, el més proper a Cunit.

La ciutadania pot passar tant a recollir un moble o estri, de forma gratuïta, com a deixar-ne algun que ja no necessitin. A tothom se li demana si vol col·laborar en alguna tasca de voluntariat mediambiental puntual, ja que el projecte reuneix la reutilització i l’acció social.

Una novetat que s’ha introduït és la possibilitat de demanar la recollida a domicili de l’objecte o moble que es vulgui donar, sempre que estigui en bon estat. Caldrà enviar una petició mitjançant un formulari en línia, en què s’haurà d’adjuntar una fotografia de l’objecte. L’equip de l’empresa municipal CEMSSA, que gestiona aquest projecte, valorarà la sol·licitud i, si l’aprova, confirmarà quins mobles i en quina data es passaran a recollir.