Política de cookies

Què és una galeta o cookie?

Les galetes són petits arxius de text que s’envien al dispositiu quan visiteu un lloc web. Les galetes són retornades al lloc web d’origen cada cop que el visiteu, o a un altre lloc web que reconeix la galeta. Les galetes actuen com un record d’un lloc web, la qual cosa permet recordar el dispositiu en les visites subsegüents. Les galetes també poden recordar les vostres preferències, millorar l’experiència de l’usuari, així com adaptar els anuncis.

Galetes utilitzades en aquest lloc web

Galetes tècniques: Les galetes tècniques són essencials i necessàries perquè el web funcioni correctament i per usar les diverses opcions i serveis que ofereix.

Galetes analítiques: Aquest lloc web utilitza galetes de Google Analytics. La informació que recullen aquestes galetes es transferida i arxivada per Google en els seus servidors dels Estats Units, d’acord amb les seves pràctiques de privacitat. Per a més informació de les pràctiques de privadesa de Google i com s’apliquen a Google Analytics visiteu: Política de Privadesa de Google Analytics

Galetes de sessió: Les galetes de sessió són aquelles que existeixen només mentre l’usuari navega pel web i s’eliminen al final.

Com controlar i eliminar les galetes

La majoria dels navegadors web accepten galetes, però podeu canviar la configuració del navegador web perquè rebutgi noves galetes, desactivi les que ja existeixen o bé que us comuniqui quan algú us envia una nova galeta al vostre dispositiu. Per canviar la configuració seguiu les instruccions que us proporciona cada navegador:

Bloquejar l’ús de les galetes en la vostra navegació pot fer que alguns serveis o característiques del lloc web no estiguin disponibles.